Fenerbahçe Üniversitesi diplomasının Libya Devleti tarafından resmi olarak tanındığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

07 June 2024 Friday

Fenerbahçe Üniversitesi olarak, farklı gelenek ve göreneklere sahip öğrencilerin başarılı olabileceği kapsayıcı bir ortam sunuyoruz. Güçlü akademik programlarımız ve mükemmeliyet hedefimiz ile eğitim ve kariyer hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe Üniversitesi olarak tüm öğrencilerimizin eğitim-öğretim hayatlarında yanlarındayız.

Üniversitemiz ve Ataşehir Yeşilay ``Dijital Bağımlılık`` Etkinliği`nde Bir Araya Geldi

June 03-04 Proficiency Exam Results

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında