Üniversitemiz ve Ataşehir Yeşilay ``Dijital Bağımlılık`` Etkinliği`nde Bir Araya Geldi

11 June 2024 Tuesday

Üniversitemiz ve Ataşehir Yeşilay işbirliğiyle düzenlenen ''Dijital Bağımlılık'' Etkinliği 8 Mayıs 2024 tarihinde öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Katılımcılar, dijital teknolojilerin günlük yaşamdaki etkilerini konuşarak genel bir bilinç oluşturmayı amaçladılar. Etkinlikte yapılan sunumlar ile öğrenciler dijital dünyanın olumsuz etkileri hakkında bilgi edindi. Etkinlik sonunda Ataşehir Yeşil temsilcileri, katılımcılara teşekkür ederek teknolojiyi bilinçli kullanımın önemini bir kez daha vurguladılar.

June 03-04 Proficiency Exam Results

Fenerbahçe Üniversitesi diplomasının Libya Devleti tarafından resmi olarak tanındığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında