Doç. Dr. Ayhan Dağ Kimdir?

15 December 2020 Tuesday

Doç. Dr. Ayhan Dağ Kimdir?

Aslen Elazığlı olan Doç. Dr. Ayhan DAĞ, Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden 1985 yılında mezun olmuştur.

Lisansüstü eğitimine yine Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde devam etmiş,

1997 yılında yüksek lisansını,

2004 yılında doktorasını tamamlamıştır.

2020 yılında da DOÇENT’lik unvanını almıştır,

Meslek Yaşamının büyük bir bölümünü (30 yıl) Bilkent Üniversitesi’nde Toplu Beslenme Sistemleri alanında Kafeterya Yöneticisi olarak geçirmiştir.

Başkanın bu alanda bir de kitabı bulunmaktadır,

6,5 yıldır Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nde Öğretim Üyesi olarak çalışmakta ve bölüm başkanlığı görevini yürütmektedir.

2 Dönem (6 yıl) Türkiye Diyetisyenler Derneği Başkanlığını başarıyla yürüten Doç. Dr. Ayhan Dağ, yürütmekte olduğu 3. dönem ile derneğin en uzun süreli başkanıdır.

Sahadan Sesler: Elektronik Sporlar Panel ve Çalıştayı

Sektör Kampüste Programı’yla Kariyerine Bir Adım Önde Başla!

Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen 4. Bilim Saati Etkinliğimiz Dr. Öğretim Üyesi Özgül GÖK ÖZATAY'ın katılımı ile gerçekleşti.

Sudenur Aksoy’dan Avrupa Üçüncülüğü!

Fenerbahçe Üniversitesi Konsept Proje Alımı İhale İlanı