Sporcu Sağlığı ve Fizyoterapistin Önemi

20 April 2021 Tuesday

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından, Ulusal Fizyoterapistler Günü kapsamında “Sporcu Sağlığı ve Fizyoterapistin Önemi” etkinliği düzenlendi.

Açılış konuşmasını Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Anıl Tosun’un yaptığı etkinliğe; Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu, Prof. Dr. Gül Baltacı, Sinan Güler ve Acun Ilıcalı ile Fizyoterapist Anıl Türkel katılım gösterdi. Etkinlikte, Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu; “Fizyoterapistliğin Tarihi, Gelişimi ve Önemi” hakkında bir bilgilendirme yaptı. Prof. Dr. Gül Baltacı; “Fizyoterapist Bakış Açısıyla Sporcu Sağlığında Fizyoterapistin Önemi” konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Etkinliğin devamında, Sinan Güler; “Sporcu Bakış Açısıyla Sporcu Sağlığında Fizyoterapistin Önemi” konusunda merak edilen noktalara değindi. Son konuşmacı olarak Acun Ilıcalı ve Fizyoterapist Anıl Türkel; “Fizyoterapinin Sporcu Hayatında Önemi” konusunda açıklamalarda bulundu.

Konuşmacıların bilgilendirmelerinin ardından, merak edilen soruların cevaplanmasıyla etkinlik sona erdi.

Etkinliği izlemek için tıklayınız.

Sahadan Sesler: Elektronik Sporlar Panel ve Çalıştayı

Sektör Kampüste Programı’yla Kariyerine Bir Adım Önde Başla!

Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen 4. Bilim Saati Etkinliğimiz Dr. Öğretim Üyesi Özgül GÖK ÖZATAY'ın katılımı ile gerçekleşti.

Sudenur Aksoy’dan Avrupa Üçüncülüğü!

Fenerbahçe Üniversitesi Konsept Proje Alımı İhale İlanı