Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından organize edilen “Diyetisyenler Günü Paneli: Covid-19 Sürecinde Sürdürülebilir Beslenme” etkinliği gerçekleştirildi.
Etkinlik; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahamet Bülbül Beslenme, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu ile Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şebnem Özgen Özkaya’nın açılış konuşmaları ile başladı.
İletişim Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru Güzel moderatörlüğünde gerçekleşen etkinliğe ilk konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Emine Aksoy; “Covid-19’un Sürdürülebilir Beslenme ve Besin Güvencesine Etkileri” başlığı altında detaylı bilgilendirmelerde bulundu. Etkinliğin devamında sözü alan Dr. Dyt. Berat Nursal Tosun; “Covid-19 Sonrası Dünyada Sürdürülebilir Besin Üretim Sistemleri” başlığı altında sunumunu gerçekleştirdi.
Son konuşmacı olarak sözü alan Dr. Öğr. Üyesi Nesli Ersoy; “Covid-19 Süresince Sürdürülebilir Beslenme Hedefleri” konusuna değindi. Merak edilen soruların cevaplanmasının ardından etkinlik sona erdi.
Üniversite Kalite Komisyonu Tarafından Düzenlenen Ölçme Değerlendirme Etkinliği
Turnitin Benzerlik Tespit Aracı ve Teknik Özellikleri Eğitimi Gerçekleşti
Dil ve Konuşma Terapisi Bölüm Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Serkan Bengisu'nun Yurtdışı Bildiri Ödülü
Öğrencilerimiz Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi Dersi Kapsamında Down Sendromlu Bireylerle Bir Araya Geldi
Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları
Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. İnternet sitemize giriş yaparak çerezlere onay vermiş durumdasınız. Çerez ayarlarının değiştirilmesi konusunda detaylı bilgi almak ve Çerez Politikamıza ulaşmak için tıklayınız.
Öğrenci Formu