Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tarafından Düzenlenen Bilimsel Etkinlikler

02 June 2021 Wednesday

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen bilimsel etkinlikler, 24 Mayıs 2021 - 01 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Seminer Programı

Sahadan Sesler: Elektronik Sporlar Panel ve Çalıştayı

Sektör Kampüste Programı’yla Kariyerine Bir Adım Önde Başla!

Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen 4. Bilim Saati Etkinliğimiz Dr. Öğretim Üyesi Özgül GÖK ÖZATAY'ın katılımı ile gerçekleşti.

Sudenur Aksoy’dan Avrupa Üçüncülüğü!

Fenerbahçe Üniversitesi Konsept Proje Alımı İhale İlanı