Sağlık Bilimleri Fakültesi Stajları Başladı

18 June 2021 Friday

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri Ataşehir Medicana Hastanesi'nde staja başladı.

Fenerbahçe Üniversitesi ile Medicana Sağlık Grubu iş birliği sayesinde Sağlık Bİlimleri Fakültesi öğrencilerine staj imkanı sunulmaktadır. Staj imkanı sayesinden öğrenciler; mesleki bilgi, beceri, tutum ve davranışlarını geliştirme, sektörü tanıma, iş hayatına uyum sağlama ve mesleki tecrübe edinme fırsatı bulmaktadırlar.

Sahadan Sesler: Elektronik Sporlar Panel ve Çalıştayı

Sektör Kampüste Programı’yla Kariyerine Bir Adım Önde Başla!

Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen 4. Bilim Saati Etkinliğimiz Dr. Öğretim Üyesi Özgül GÖK ÖZATAY'ın katılımı ile gerçekleşti.

Sudenur Aksoy’dan Avrupa Üçüncülüğü!

Fenerbahçe Üniversitesi Konsept Proje Alımı İhale İlanı