Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Önlük Giydirme Töreni

25 June 2021 Friday

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu’nun ilk stajyer öğrencileri için düzenlenen “Birinci Önlük Giydirme Töreni” gerçekleştirildi. Fenerbahçe Üniversitesi Rektörlüğü ve Medicana Hastaneler Grubu iş birliği ile hazırlanan önlükler, “Temizlik ve Güven” timsali olarak öğrencilere giydirildi.

Sağlık sektörüne nitelikli ara eleman yetiştirme amacı ile eğitim yoluna çıkan Fenerbahçe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Medicana Sağlık Grubu’nun en yeni teknoloji ve donanıma sahip hastanelerinde öğrencilerine staj imkanı sağladı. Bu stajlar ile teorik ve uygulamalı olarak öğrendikleri bilgileri sektör içerisinde uygulayabilme ve geliştirme imkanı elde eden öğrenciler, aynı zamanda ilk iş tecrübelerini de edinme fırsatı kazandı.

Önlük giydirme töreni, Fenerbahçe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükriye Güniz Küçükgüzel ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Göksel Şener’in öğrencilere başarı dilekleriyle son buldu.

Sahadan Sesler: Elektronik Sporlar Panel ve Çalıştayı

Sektör Kampüste Programı’yla Kariyerine Bir Adım Önde Başla!

Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen 4. Bilim Saati Etkinliğimiz Dr. Öğretim Üyesi Özgül GÖK ÖZATAY'ın katılımı ile gerçekleşti.

Sudenur Aksoy’dan Avrupa Üçüncülüğü!

Fenerbahçe Üniversitesi Konsept Proje Alımı İhale İlanı