Hemşirelik Bölümü "Okulda Sağlık Var" Projesini Gerçekleştirdi

Hemşirelik Bölümü

06 January 2022 Thursday

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü üçüncü sınıf öğrencilerimiz 06.01.2022 tarihinde Dr. Yağmur Şancı’nın danışmanlığında yürüttükleri “Okulda Sağlık Var” isimli projelerini MBA Okulları İstanbul Ümraniye Yerleşkesi’nde gerçekleştirdi. Proje kapsamında COVID-19 hastalık süreci ve bulaştırıcılığı hakkında farkındalık oluşturmanın hedeflendiği tiyatro tabanlı eğitim, okul öncesi ve ilköğretim öğrencilerine verildi. Eğitim sonunda memnuniyetlerini geri bildirim veren öğrencilerin nezdinde MBA yönetimi tarafından teşekkür amaçlı bölüm öğrencilerimize çiçek takdim edildi.

Sahadan Sesler: Elektronik Sporlar Panel ve Çalıştayı

Sektör Kampüste Programı’yla Kariyerine Bir Adım Önde Başla!

Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen 4. Bilim Saati Etkinliğimiz Dr. Öğretim Üyesi Özgül GÖK ÖZATAY'ın katılımı ile gerçekleşti.

Sudenur Aksoy’dan Avrupa Üçüncülüğü!

Fenerbahçe Üniversitesi Konsept Proje Alımı İhale İlanı