Fenerbahçe Üniversitesi TÖMER & Edebiyat Kulübü Okur Yazar Buluşmaları

30 December 2022 Friday

Fenerbahçe Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Üniversitemiz Edebiyat Kulübü iş birliği ile 26 Aralık 2022 tarihinde birincisi gerçekleştirilen Okur-Yazar Buluşmaları’nda kıymetli yazar Afşin KUM, Üniversitemizde öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz ile bir araya geldi.

Öğr. Gör. Egemen Ozan SÖNMEZ’in moderatörlüğünü gerçekleştirdiği söyleşide yazar Sıcak Kafa ve Kübra başlıklı romanları hakkında öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin sorduğu soruları yanıtladı. Söyleşide yazarın edebiyatı ve kaleme aldığı Sıcak Kafa romanından hareketle aynı isimle uyarlanan dizi hakkında sohbet gerçekleştirildi.

Etkinlik sanatçıya hediye ve teşekkür takdimi ile son buldu. Sanatkâr takdimin ardından söyleşiye katılan okurlarının kitaplarını imzaladı.

Üniversitemiz ve Ataşehir Yeşilay ``Dijital Bağımlılık`` Etkinliği`nde Bir Araya Geldi

June 03-04 Proficiency Exam Results

Fenerbahçe Üniversitesi diplomasının Libya Devleti tarafından resmi olarak tanındığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında