Bisiklet Milli Takımını Üniversitemizde Ağırladık

03 January 2023 Tuesday

U15 U17 Bisiklet Milli Takımı Yıldız Sporcularını Üniversitemizde ağırladık. Spor Bilimleri Fakültesi Performans Laboratuvarında sporcuların performans testleri tamamlanırken, teknik ekiple laboratuvar bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşıldı.

Sahadan Sesler: Elektronik Sporlar Panel ve Çalıştayı

Sektör Kampüste Programı’yla Kariyerine Bir Adım Önde Başla!

Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen 4. Bilim Saati Etkinliğimiz Dr. Öğretim Üyesi Özgül GÖK ÖZATAY'ın katılımı ile gerçekleşti.

Sudenur Aksoy’dan Avrupa Üçüncülüğü!

Fenerbahçe Üniversitesi Konsept Proje Alımı İhale İlanı