20 January 2023 Friday

Üniversitemizin akademik birimlerine; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanları alınacaktır.

08 Nisan - 12 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen projede desteklenmeye hak kazandı.

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Florence Nightingale Müzesini Ziyaret Etti.

Eleştirel Düşünme ve Analiz Edebilme Etkinliği

01 Nisan - 05 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı