Bahar Dönemi İngilizce Muafiyet Sınav Duyurusu

23 January 2023 Monday

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Ön Değerlendirme Sonuçları

Doğru CV ile Etkili Mülakat Teknikleri Etkinliği

Eczacılık Fakültesi Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Türkan YURDUN, TRT 2 de yayınlanan İstisnai Renkler adlı programa katıldı.

Eczacılık Fakültesi Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Türkan YURDUN, Afet ve Acil Durumlarda İlaç ve Sağlık Hizmetleri Kılavuzu kitabında ‘Toksikoloji ve Afetler’ konulu kitap bölümünü hazırlamıştır

15 Nisan - 19 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı