COMP102 - Bilişim Teknolojileri Dersi Muafiyet Sınavı

01 February 2023 Wednesday

COMP102 Bilişim Teknolojileri dersi muafiyet sınavı başvurusu OİS üzerinden 6,7 ve 8 Şubat 2023 tarihlerinde yapılabilir.

COMP102 - Bilişim Teknolojileri Dersi Muafiyet Sınavı 14 Şubat 2023 Salı günü saat 14:00’da Blackboard Platformu üzerinden çevrimiçi yapılacaktır.

Muafiyet sınavında başarı notu olarak “AA”, “BA”, “BB”, “CB”, “CC” harf notlarından birini alan öğrenci, o dersi başarmış sayılır. Bu dersin harf notu, öğrencinin genel not ortalamasında dikkate alınır ve mezuniyet yükümlülüğüne sayılır.

Muafiyet sınavında “FF” harf notu alan öğrenci, o dersten başarısız sayılır. Başarısız olan öğrencilerin harf notu, not döküm belgesine (transkript) işlenmez. Başarısız olan öğrenciler ilgili derse kayıt olmak ve o dersi başarmak zorundadır.

Muafiyet sınavında, Bilişim Teknolojileri dersinden muaf olmak için aşağıdaki tabloda yer alan not aralığında bir not almak gerekir.

Kariyer Günleri Etkinliği

Fenerbahçe Üniversitesi Temsilcileri “2024 YÖKAK Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı”na katılım sağladı.

FBU Jean Monnet Modülü Yaz Okulu

I. Ulusal Marka Yönetimi Kongresi Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde gerçekleşti!

29 Nisan - 03 Mayıs Radyo FBÜ Yayın Akışı