İngilizce Muafiyet Sınavları ile İlgili Duyuru

09 February 2023 Thursday

Fenerbahçe Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü tarafından yapılacak olan İngilizce Muafiyet Sınavları ile ilgili daha önce resmî web sayfasında duyurular kısmında bilgilendirme yapılmıştır. Ancak yaşanan üzücü olaylar ve hava şartlarından dolayı bu sınavların başvuru tarihi ve yapılış tarihi ileriki bir tarihe ertelenmiştir. Sınavlar ile ilgili ileriki günlerde tekrar duyuru yapılacaktır.

Kariyer Günleri Etkinliği

Fenerbahçe Üniversitesi Temsilcileri “2024 YÖKAK Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı”na katılım sağladı.

FBU Jean Monnet Modülü Yaz Okulu

I. Ulusal Marka Yönetimi Kongresi Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde gerçekleşti!

29 Nisan - 03 Mayıs Radyo FBÜ Yayın Akışı