Öğrencilerimiz Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi Dersi Kapsamında Down Sendromlu Bireylerle Bir Araya Geldi

22 March 2023 Wednesday

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi, Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında; Tebessüm Kahvesi’nde çalışan Down Sendromlu bireylerle farkındalık projesi gerçekleştirdi. Hep beraber sohbet eden, ardından Fenerbahçe - Tokat Belediyesi erkek voleybol maçına giden misafirlerimiz, maçın ardından sahaya inerek Fenerbahçe voleybol takımı oyuncuları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Misafirlerimize unutamayacakları bir gün yaşatan Fenerbahçe Spor Kulübü sporcularına, yetkililerine, hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Üniversitemiz ve Ataşehir Yeşilay ``Dijital Bağımlılık`` Etkinliği`nde Bir Araya Geldi

June 03-04 Proficiency Exam Results

Fenerbahçe Üniversitesi diplomasının Libya Devleti tarafından resmi olarak tanındığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında