Dil ve Konuşma Terapisi Bölüm Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Serkan Bengisu'nun Yurtdışı Bildiri Ödülü

23 March 2023 Thursday

Bölümümüz Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Serkan Bengisu'nun 'Akut İnme Sonrası Disfajide Geleneksel Yutma Tedavisi, NMES ve tDCS Tedavilerinin Karşılaştırmalı Olarak Değerlendirilmesi' başlıklı çalışması Disfaji Araştırma Derneği'nin (Dysphagia Research Society) Ödüller ve Burslar Komitesi tarafından ödüle layık görülmüştür.

Bu ödül disfaji yani yutma bozukluğunun tanı ve/veya tedavisinde yenilikçi bilgi peşinde koşan Dil ve Konuşma Terapisi alanında uluslararası bir araştırmacıyı/bilim insanını destekleme amacıyla verilen bir ödüldür.

Üniversitemiz ve Ataşehir Yeşilay ``Dijital Bağımlılık`` Etkinliği`nde Bir Araya Geldi

June 03-04 Proficiency Exam Results

Fenerbahçe Üniversitesi diplomasının Libya Devleti tarafından resmi olarak tanındığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında