Turnitin Benzerlik Tespit Aracı ve Teknik Özellikleri Eğitimi Gerçekleşti

24 March 2023 Friday

Akademik Gelişim Birimi tarafından düzenlenen Yasemin Arşın konuşmacı olduğu "Turnitin Benzerlik Tespit Aracı ve Teknik Özellikleri Eğitimi" Üniversite Konferans salonunda 20.03.2023 tarihinde katılımcıların katılımıyla yapılmıştır.

Üniversitemiz ve Ataşehir Yeşilay ``Dijital Bağımlılık`` Etkinliği`nde Bir Araya Geldi

June 03-04 Proficiency Exam Results

Fenerbahçe Üniversitesi diplomasının Libya Devleti tarafından resmi olarak tanındığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında