Boks Takımımızdan Üst Üste Başarılar

16 May 2023 Tuesday

7-12 Mayıs tarihleri arasında Kastamonu'da gerçekleşen Türkiye üniversitelerarası boks müsabakalarında erkeklerde Metehan Adıgüzel 48 kg.'da, Zalimkhan Süleymanov 57 kg.'da, Cem Kaya 71 kg.'da, Yusuf Özdemir 80 kg 'da ve Berke Sadettin Sahip 86 kg.'da Türkiye şampiyonu, Barış Adikti 63.5 kg.'da Türkiye ikincisi, Vedat Kaçar 75 kg.'da, Serhat Doğan 92 kg.'da ve Mehmet Gökhan Kara +92 kg.'da Türkiye üçüncüsü, Kadınlarda ise 66 kg 'da Berfin Polat Türkiye ikincisi olmuştur. Bu sonuçlarla erkekler takım sıralamasında da Fenerbahçe Üniversitesi Türkiye Şampiyonu olmuştur. Başta antrenörlerimiz Tuncay Varol ve Metin Gemici olmak üzere idareci ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Üniversitemiz ve Ataşehir Yeşilay ``Dijital Bağımlılık`` Etkinliği`nde Bir Araya Geldi

June 03-04 Proficiency Exam Results

Fenerbahçe Üniversitesi diplomasının Libya Devleti tarafından resmi olarak tanındığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında