23 May 2023 Tuesday

Üniversitemiz Psikoloji Bölümü, okul rehber öğretmenleri ve psikolojik danışmanlara yönelik eğitimlerinden bir yenisini Beykoz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü gerçekleştirecektir. Dr. Öğr. Üyesi Özlem Özden Tunca, boşanma sürecinde uzmanların; ailelere nasıl rehberlik edeceğini, bu sürecin en doğru şekilde nasıl yönetileceğini, çocuk ve gençlerde görülebilecek davranış ve uyum sorunlarının nasıl takip edileceğinin ele alınacağı eğitime Beykoz ilçesi okullarında görev yapan rehber öğretmen ve psikolojik danışmanlar katılacaktır.

Üniversitemiz ve Ataşehir Yeşilay ``Dijital Bağımlılık`` Etkinliği`nde Bir Araya Geldi

June 03-04 Proficiency Exam Results

Fenerbahçe Üniversitesi diplomasının Libya Devleti tarafından resmi olarak tanındığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Hakkında