Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü

26 November 2019 Tuesday

Prof. Dr. M. Emin ARAT, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Fenerbahçe Üniversitesi'ne rektör olarak atanmıştır.

Sahadan Sesler: Elektronik Sporlar Panel ve Çalıştayı

Sektör Kampüste Programı’yla Kariyerine Bir Adım Önde Başla!

Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen 4. Bilim Saati Etkinliğimiz Dr. Öğretim Üyesi Özgül GÖK ÖZATAY'ın katılımı ile gerçekleşti.

Sudenur Aksoy’dan Avrupa Üçüncülüğü!

Fenerbahçe Üniversitesi Konsept Proje Alımı İhale İlanı