Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü

26 November 2019 Tuesday

Prof. Dr. M. Emin ARAT, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Fenerbahçe Üniversitesi'ne rektör olarak atanmıştır.

Sırbistanda Yapılan Büyükler Avrupa Taekwondo Şampiyonasında Fenerbahçe Üniversitesi öğrencimiz Sude Yaren Uzunçavdar 73 Kiloda Avrupa 2. Oldu.

Kalite güvence kültürü her aşamada görüşülüp tartışılıyor.

Fener-Up: Dijitallesme ve Dönüşüm Endüstrisi Zirvesi 3-4 Mayıs 2024 Tarihlerinde Gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatma KANCA öğrencilerimizle bir araya geldi

13 Mayıs - 17 Mayıs Radyo FBÜ Yayın Akışı