Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında Fenerbahçe Üniversitesi, IQ Partners Teknoloji eğitim ve Ar-Ge Danışmanlık, Business World Global iş birliğiyle, Ar-Ge İnovasyon Zirvesi gerçekleştirildi.

05 December 2023 Tuesday

'Gelecek AR-GE ve İnovasyonla Şekillenecek' sloganıyla gerçekleşen zirvede, sektör temsilcileri ve akademisyenlerin söz aldığı 'AR-GE'den İlaca', 'Yazılımdan Ürüne', 'Patentten Ürüne', 'AR-GE'den İhracata' başlıklarında 4 oturum yer aldı.
Gün boyu devam eden zirvede, öğrenciler oturumların yanı sıra açılan stantlarda firma temsilcileriyle bir araya gelip ürün gelişimi, staj ve iş fırsatları üzerine konuştu.

Sahadan Sesler: Elektronik Sporlar Panel ve Çalıştayı

Sektör Kampüste Programı’yla Kariyerine Bir Adım Önde Başla!

Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen 4. Bilim Saati Etkinliğimiz Dr. Öğretim Üyesi Özgül GÖK ÖZATAY'ın katılımı ile gerçekleşti.

Sudenur Aksoy’dan Avrupa Üçüncülüğü!

Fenerbahçe Üniversitesi Konsept Proje Alımı İhale İlanı