II. Bilim Saati Etkinliği Üsküdar Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümü öğretim üyesi ve TRGENMER direktörü Dr. Öğretim Üyesi Cihan TAŞTAN'ın değerli katılımıyla gerçekleşti.

05 December 2023 Tuesday

Dr. Cihan TAŞTAN'ın 'Genetik Mühendislik ve Biyoteknolojik İlerlemeler' konu başlıklı sunumu öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimizin katılımıyla Fenerbahçe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Bilim Saati etkinliği kapsamında gerçekleştirilmiştir. Sayın TAŞTAN'a katılımından dolayı teşekkür ederiz.

Sahadan Sesler: Elektronik Sporlar Panel ve Çalıştayı

Sektör Kampüste Programı’yla Kariyerine Bir Adım Önde Başla!

Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen 4. Bilim Saati Etkinliğimiz Dr. Öğretim Üyesi Özgül GÖK ÖZATAY'ın katılımı ile gerçekleşti.

Sudenur Aksoy’dan Avrupa Üçüncülüğü!

Fenerbahçe Üniversitesi Konsept Proje Alımı İhale İlanı