2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Dijital Arşiv Bilgilendirme Toplantısı

19 February 2024 Monday

2023 – 2024 eğitim öğretim yılında yürütülecek derslerde ödev ve proje kapsamında kullanılacak ölçme ve değerlendirmelerin dijital olarak arşivlenmesine ilişkin olarak 'Ölçme ve Değerlendirme Materyalleri Toplanma ve Saklanma Uygulama Esasları' kapsamında planlanan bilgilendirme toplantısı akademisyenlerimizin katılımıyla 22 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

08 Nisan - 12 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen projede desteklenmeye hak kazandı.

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Florence Nightingale Müzesini Ziyaret Etti.

Eleştirel Düşünme ve Analiz Edebilme Etkinliği

01 Nisan - 05 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı