2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Blackboard Platformu Eğitimi

19 February 2024 Monday

2023 - 2024 eğitim öğretim yılı bahar döneminde yürütülecek derslerde Üniversitemizin Uzaktan Eğitim Sistemi olan Blackboard Platformu'na ilişkin eğitim akademisyenlerimizin katılımlarıyla 14 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

08 Nisan - 12 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen projede desteklenmeye hak kazandı.

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Florence Nightingale Müzesini Ziyaret Etti.

Eleştirel Düşünme ve Analiz Edebilme Etkinliği

01 Nisan - 05 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı