Teknoloji Kullanımı, İzleme ve Kontrolü Semineri

20 February 2024 Tuesday

Fenerbahçe Üniversitesi, Kariyer Merkezi ve Mezunlar Ofisi tarafından düzenlenen 'Teknoloji Kullanımı, İzleme ve Kontrolü' başlıklı seminerimiz;

• Başlangıç Tarihi: 22 Şubat 2024, Perşembe
  • Saat: 12:30 - 13:30

Etkinlik İçeriği:

• Dünya Ekonomi Forumu'nun 2025 işe alımların top 10 yetkinlik listesinden bir tanesi hakkında sırlar,
  • Teknoloji Kullanımının İncelikleri
  • İzleme ve Kontrol Stratejileri
  • Güvenli İnternet Pratikleri

Eğitime katılacak öğrencilere sertifika verilecektir.

Seminerimiz Blackboard üzerinden gerçekleştirilecek olup, tüm öğrencilerimize ve mezunlarımıza katılım linki mail olarak iletilmiştir.

08 Nisan - 12 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen projede desteklenmeye hak kazandı.

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Florence Nightingale Müzesini Ziyaret Etti.

Eleştirel Düşünme ve Analiz Edebilme Etkinliği

01 Nisan - 05 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı