Fenerbahçe Üniversitesi Konsept Proje Alımı İhale İlanı

26 February 2024 Monday

Fenerbahçe Üniversitesi Konsept Proje alımı işi için Vakıf Yükseköğretim Kurumları İhale Yönetmeliği’nin 16. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

İhale İlanı
İdari Şartname
Teknik Şartname

08 Nisan - 12 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen projede desteklenmeye hak kazandı.

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Florence Nightingale Müzesini Ziyaret Etti.

Eleştirel Düşünme ve Analiz Edebilme Etkinliği

01 Nisan - 05 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı