Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen 4. Bilim Saati Etkinliğimiz Dr. Öğretim Üyesi Özgül GÖK ÖZATAY'ın katılımı ile gerçekleşti.

28 February 2024 Wednesday

Eczacılık Fakültesi tarafından dördüncüsü düzenlenen Bilim Saati Etkinliği Dr. Öğr. Üyesi Özgül GÖK ÖZATAY ‘Translasyonel Nano Tıp’ konulu konuşması ile 21.02.2024 Çarşamba günü 504 no’lu sınıfta 12.00-13.00 saatleri arasında gerçekleşti.

08 Nisan - 12 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen projede desteklenmeye hak kazandı.

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Florence Nightingale Müzesini Ziyaret Etti.

Eleştirel Düşünme ve Analiz Edebilme Etkinliği

01 Nisan - 05 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı