Sektör Kampüste Programı’yla Kariyerine Bir Adım Önde Başla!

28 February 2024 Wednesday

Sektör Kampüste Programı sektör çalışanları ile üniversite öğrencilerini bir araya getirerek, öğrencilerin en güncel bilgileri sektör profesyonellerinden öğrendiği, üniversite-sanayi işbirliğini verimli ve etkili bir noktaya taşımayı hedefleyen programdır.

Sektör Kampüste İş Birliği Protokolü kapsamında, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Fenerbahçe Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği bölümü öğrencilerinin seçebildiği MTH358 - Fikri ve Sınai Haklar (Patent- Marka-Tasarım) Genel Bakış dersi açılmıştır.

“Sektör Kampüste” Programı ve içeriği ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki web sayfasından ulaşabilirsiniz.

08 Nisan - 12 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen projede desteklenmeye hak kazandı.

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Florence Nightingale Müzesini Ziyaret Etti.

Eleştirel Düşünme ve Analiz Edebilme Etkinliği

01 Nisan - 05 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı