İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen projede desteklenmeye hak kazandı.

04 April 2024 Thursday

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. dönem kapsamında Psikoloji Bölümü öğrencimiz Kübra ÖZDEMİR destek almaya hak kazanmıştır.

Hizmet Araçları Kiralama İşi İhale İlanı

14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri

20 Mayıs - 24 Mayıs Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Resmi Olarak Irak’ta Tanınıyor!