Kumar Bağımlılığı Sempozyumu

02 May 2024 Thursday

Fenerbahçe Üniversitesi, Psikiyatri Hemşireleri Derneği, Kalamış Psikoloji, Bağımlılık Akademisi ve Dijital Psikolog iş birliği ile 25-26 Mayıs 2024 tarihinde üniversitemizde “Kumar Bağımlılığı Sempozyumu” gerçekleşecektir. Sempozyuma psikiyatri hemşireleri, psikiyatristler, psikologlar, psikolojik danışmanlar, sosyal hizmet uzmanları, hukukçular ve basın mensupları gibi birçok farklı meslek grubunun ve öğrencilerin katılımı beklenmektedir. Birbirinden yetkin uzmanların katılımıyla kumar bağımlılığı bilimsel, mesleki, teknolojik ve yasal yönleri ile tartışılacaktır.
Bilimsel Program ve detaylara sempozyum web sitesinden ulaşabilirsiniz;

Hizmet Araçları Kiralama İşi İhale İlanı

14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri

20 Mayıs - 24 Mayıs Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Resmi Olarak Irak’ta Tanınıyor!