Birimler Arası ArGe ve İnovasyon Buluşması 1 Etkinliği gerçekleştirildi

03 May 2024 Friday

ArGe Kaynakları Direktörlüğü ve İnovasyon ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 24.04.2024 Çarşamba 12:00 -14:00 saatleri arasında F Blok 6 Kat konferans salonunda Birimler Arası ArGe ve İnovasyon Buluşması 1 Etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte disiplinler arası çalışmak isteyen öğretim elemanları pizza eşliğinde farklı fakülte ve birimlerden paydaşlar ile proje fikirlerini paylaştılar.

Hizmet Araçları Kiralama İşi İhale İlanı

14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri

20 Mayıs - 24 Mayıs Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Resmi Olarak Irak’ta Tanınıyor!