DÜNYA EBELER GÜNÜ SEMPOZYUMU VE FETOSKOP TESLİM TÖRENİ

07 May 2024 Tuesday

Uluslararası Ebeler Konfederasyonu (ICM), bu yılki temasını ebelik mesleğinin iklim değişikliği ile mücadelede hayati önemini vurgulayan “Ebeler: Yaşamsal Bir İklim Çözümü” olarak duyurmuştur.

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü olarak 2024 ICM teması doğrultusunda yapacağımız Dünya Ebeler Günü Sempozyumu ve bu anlamlı günde Ebelik son sınıf öğrencilerine takdim edeceğimiz Fetoskop Teslim Törenimizi gerçekleştirecek olmaktan büyük mutluluk duymaktayız.

5 Mayıs Dünya Ebeler Günü kapsamında düzenlenecek olan bu etkinliğimize tüm akademik personelimiz ve öğrencilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Hizmet Araçları Kiralama İşi İhale İlanı

14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri

20 Mayıs - 24 Mayıs Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Resmi Olarak Irak’ta Tanınıyor!