Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Şişecam Genel Merkezine gezi düzenlenmiştir.

08 May 2024 Wednesday

Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümüne ait INTD209 Yapı Pratikleri I dersinin yürütücülüğünü yapan Dr. Öğr.Üyesi Elif Kaplan'ın katılımı ile öğrenci gruplarına 18 Aralık 2023 ve 21 Aralık 2023 tarihlerinde Tuzla'da bulunan Şişecam Genel Merkezine gezi düzenlenmiştir

Hizmet Araçları Kiralama İşi İhale İlanı

14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri

20 Mayıs - 24 Mayıs Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Resmi Olarak Irak’ta Tanınıyor!