Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Turkey Build Istanbul- Tüyap Yapı Fuarına gezi düzenlenmiştir.

08 May 2024 Wednesday

Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümüne ait INTD214 Akustik ve Aydınlatma dersinin yürütücülüğünü yapan Dr. Öğr. Üyesi Elif Kaplan’ın katılımı ile öğrenci gruplarına 19 Nisan 2024 tarihinde Turkey Build Istanbul- Tüyap Yapı Fuarı’na gezi düzenlenmiştir.

Hizmet Araçları Kiralama İşi İhale İlanı

14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri

20 Mayıs - 24 Mayıs Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Resmi Olarak Irak’ta Tanınıyor!