Rektörümüz Prof. Dr. Fatma KANCA öğrencilerimizle bir araya geldi

13 May 2024 Monday

Rektörümüz Prof. Dr. Fatma Kanca ile Kalite ve Araştırma konularından sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güniz Küçükgüzel, Fakülte/Enstitü/MYO larımızda öğrenim gören temsilci öğrencilerimizle bir araya geldi.

Akademik ve idari hizmetlerin geliştirilmesine yönelik öğretim ve eğitim konularında öğrencilerimizin yönelttiği tüm sorulara, samimiyetle yanıt veren Rektörümüz, öğrencilerin ilgi ve katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Öğrencilerimize, topluluk faaliyetlerine katılmaları ve eğitimleri süresince araştırma ve mesleki gelişimlerini arttırıcı proje ve çalışmalarda bulunmaları konusunda tavsiyelerde bulunarak, öğrencilerimizle düzenli olarak bir araya gelmek istediğini vurguladı.

Hizmet Araçları Kiralama İşi İhale İlanı

14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri

20 Mayıs - 24 Mayıs Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Resmi Olarak Irak’ta Tanınıyor!