Fener-Up: Dijitallesme ve Dönüşüm Endüstrisi Zirvesi 3-4 Mayıs 2024 Tarihlerinde Gerçekleştirildi.

13 May 2024 Monday

Fenerbahçe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü ve Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü katkılarıyla, bu yıl ilki düzenlenen Fener-Up Zirvesi'nde dijitalleşme ve dönüşüm endüstrisi ele alındı. Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve iki gün süren bu zirvede, birbirinden değerli 25 konuşmacı, katılımcıları bilgi ve deneyimleriyle aydınlattı. Endüstri mühendisliği alanındaki gelişmeleri ve geleceğin trendlerini tartışan konuşmacılar, sektördeki yenilikleri ve kariyer olanaklarını paylaştılar. Fener-Up Zirvesi, katılımcılara ilham veren ve dönüşüm endüstrisindeki yenilikleri keşfetmelerini sağlayan aynı zamanda eğlenceli birbirinden değerli iki gün sundu.

Hizmet Araçları Kiralama İşi İhale İlanı

14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri

20 Mayıs - 24 Mayıs Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Resmi Olarak Irak’ta Tanınıyor!