Kalite güvence kültürü her aşamada görüşülüp tartışılıyor.

13 May 2024 Monday

Kalite komisyonlarında görev yapan akademik ve idari personelimiz ile tüm idari çalışanlarımızla, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel ile Genel Sekreter Yardımcımız Betül Karaali Arıçiçek liderliğinde kalite süreçleri hakkında bilgilendirme toplantıları yapıldı. Kalite güvence kültürünün tüm kurumumuzda yaygınlaştırılması maksadıyla düzenlenen bu toplantılarda; kalite politikalarımız, iç tetkik sonuçlarımız ve iyileştirme planlarımızın çalışanlarımızla paylaşılmış olup, akademik ve idari görevli tüm mesai arkadaşlarımızın soru ve önerileri dikkate alınarak iyileştirme çalışmalarımız hız kazanmıştır.

Hizmet Araçları Kiralama İşi İhale İlanı

14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri

20 Mayıs - 24 Mayıs Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Resmi Olarak Irak’ta Tanınıyor!