Sırbistanda Yapılan Büyükler Avrupa Taekwondo Şampiyonasında Fenerbahçe Üniversitesi öğrencimiz Sude Yaren Uzunçavdar 73 Kiloda Avrupa 2. Oldu.

13 May 2024 Monday

Turnuva'nın en genç sporcu olan Sude Yaren Uzunçavdar Kürsüdede 2020 Tokyo Olimpiyatlarında Altın Madalyada Alarak Şampiyon olan Matea Jelic ile yine 2020 Tokyo Olimpiyatlarında Gümüş Madalyanın Sahibi Olan Fransız Laurin Althea ile aynı kürsüde yer aldı.

Hizmet Araçları Kiralama İşi İhale İlanı

14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri

20 Mayıs - 24 Mayıs Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Resmi Olarak Irak’ta Tanınıyor!