Fenerbahçe Üniversitesi Resmi Olarak Ürdünde Tanınıyor!

14 May 2024 Tuesday

Fenerbahçe Üniversitesi diplomasının resmi olarak Ürdün'de tanındığını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz!
Türkiye, Doğu ile Batı arasında köprü kurarak birçok Ürdünlü öğrenci için tercih edilen bir ülkedir. Fenerbahçe Üniversitesi, farklı gelenek ve göreneklerin buluştuğu zengin bir kültürel ortam sunarak çeşitliliği kucaklıyor.
Fenerbahçe Üniversitesi ile hayallerinizi güçlendirin. Eğitim hayatınız süresince ya da iş imkanları arayışınızda kurumumuz her adımda sizinle beraber olmaya hazır.

Hizmet Araçları Kiralama İşi İhale İlanı

14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri

20 Mayıs - 24 Mayıs Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Resmi Olarak Irak’ta Tanınıyor!