Fenerbahçe Üniversitesi AR-GE İnovasyon ve Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen Teknolojinin Kalbi Bilişim Vadisi-42 Kocaeli adını taşıyan gezi gerçekleştirildi

14 May 2024 Tuesday

6 Mayıs 2024 Pazartesi günü Fenerbahçe Üniversitesi AR-GE İnovasyon ve Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen 'Teknolojinin Kalbi Bilişim Vadisi-42 Kocaeli' adını taşıyan teknik gezi, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Mimarlık, Hemşirelik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler gibi pek çok bölüm öğrencisinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Teknoloji dünyasının nabzının tutulduğu ve yenilikçi girişimlerle tanışma fırsatının sunulduğu bu etkinlik ile öğrenciler teknoloji alanındaki bilgilerini arttırırken, sektördeki yenilikler hakkında bilgi edinmiş ve gelecekteki kariyerlerine dair ufuklarını geliştirme fırsatı yakalamışlardır.

Hizmet Araçları Kiralama İşi İhale İlanı

14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri

20 Mayıs - 24 Mayıs Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Resmi Olarak Irak’ta Tanınıyor!