Ergoterapi Bölümü 1. Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleştirildi.

15 May 2024 Wednesday

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü 2.-3. Ve 4. sınıf öğrencilerine düzenlenen 1. Beyaz Önlük Giyme Töreni 6 Mayıs 2024 günü Fenerbahçe Üniversitesi B Blok Konferans Salonunda, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu Denizhan, Ergoterapi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ferit Akkurt, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri, idari personeli, öğrenciler ve velilerin katılımı ile gerçekleşmiştir. Törene Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu Denizhan ve sonrasında Ergoterapi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ferit Akkurt’un açılış konuşmaları ile başlanmıştır. Tören, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ergoterapi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Yavuz Tatlı’nın “Klinik Uzmanlık ve Akademik Bilgi: Farklılıkları ve Birleşim Noktaları” konulu çevrimiçi sunumu ile devam etmiştir. Ardından İstanbul Gelişim Üniversitesi Ergoterapi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Çağıl Ertürk’ün “Ekran Bağımlılığının Ergoterapideki Yeri ve Geleceği” konulu sunumu ile devam edilmiştir. Açılış seminerleri sonrasında Törene katılan protokol, anabilim dalı başkanı ve öğretim üyeleri mesleğe ilk adım atan öğrencilerimize önlüklerini giydirmişlerdir. Tören toplu resim çekimi ve fuaye alanında sunulan ikramlar ile sona ermiştir.

Hizmet Araçları Kiralama İşi İhale İlanı

14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri

20 Mayıs - 24 Mayıs Radyo FBÜ Yayın Akışı

Fenerbahçe Üniversitesi Resmi Olarak Irak’ta Tanınıyor!