Diyabet Gününde Sağlık Bilimleri Fakültesi Olarak Farkındalık Yarattık

16 November 2020 Monday

Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 16 Kasım 2020 tarihinde Microsoft Teams canlı yayını üzerinden "2.Dünya Diyabet Günü" etkinliği gerçekleştirildi. Fenerbahçe Üniversitesi öğrencilerimizin ve birçok dış katılımcının canlı yayın üzerinden takip ettiği etkinlikte, Prof. Murat Hakan Terekeci tarafından “Diyabet ve Epidemiyolojisi” konusu ele alınırken, Prof. Dr. Muazzez Garipoğlu’nun moderatörlüğü ile mesleklerinde başarılarıyla söz edilen profesyonellerle “Diyabetle Eğitim ve Meslek Yaşamı” söyleşisi gerçekleştirildi. Kısa bir aranın ardından Uzm. Psk. Derya Toparlak tarafından “Diyabetin Psikolojik Yönü” tartışılırken, üniversitemizde görevli Dr. Öğr.Üyesi Şebnem Özkaya tarafından da “Diyabette Beslenme” konusu örnekleriyle ele alınmıştır. Etkinlikte yer alan tüm konuşmacılara teşekkür belgeleri online olarak iletilmiştir.

Etkinliği izlemek için tıklayınız.

Sahadan Sesler: Elektronik Sporlar Panel ve Çalıştayı

Sektör Kampüste Programı’yla Kariyerine Bir Adım Önde Başla!

Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen 4. Bilim Saati Etkinliğimiz Dr. Öğretim Üyesi Özgül GÖK ÖZATAY'ın katılımı ile gerçekleşti.

Sudenur Aksoy’dan Avrupa Üçüncülüğü!

Fenerbahçe Üniversitesi Konsept Proje Alımı İhale İlanı