Diyabet Gününde Sağlık Bilimleri Fakültesi Olarak Farkındalık Yarattık

16 November 2020 Monday

Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 16 Kasım 2020 tarihinde Microsoft Teams canlı yayını üzerinden "2.Dünya Diyabet Günü" etkinliği gerçekleştirildi. Fenerbahçe Üniversitesi öğrencilerimizin ve birçok dış katılımcının canlı yayın üzerinden takip ettiği etkinlikte, Prof. Murat Hakan Terekeci tarafından “Diyabet ve Epidemiyolojisi” konusu ele alınırken, Prof. Dr. Muazzez Garipoğlu’nun moderatörlüğü ile mesleklerinde başarılarıyla söz edilen profesyonellerle “Diyabetle Eğitim ve Meslek Yaşamı” söyleşisi gerçekleştirildi. Kısa bir aranın ardından Uzm. Psk. Derya Toparlak tarafından “Diyabetin Psikolojik Yönü” tartışılırken, üniversitemizde görevli Dr. Öğr.Üyesi Şebnem Özkaya tarafından da “Diyabette Beslenme” konusu örnekleriyle ele alınmıştır. Etkinlikte yer alan tüm konuşmacılara teşekkür belgeleri online olarak iletilmiştir.

Etkinliği izlemek için tıklayınız.

08 Nisan - 12 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen projede desteklenmeye hak kazandı.

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Florence Nightingale Müzesini Ziyaret Etti.

Eleştirel Düşünme ve Analiz Edebilme Etkinliği

01 Nisan - 05 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı