Türkiye Krizi Fırsata Dönüştürebilir

16 March 2021 Tuesday

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Özlem Özdemir, beyin göçünden negatif etkilenen ülkeler arasında ilk sıralarda yer alan Türkiye’nin; pandemi ile birlikte krizi fırsata dönüştürerek, beyin göçünü tersine çevirebileceğini söylüyor.

Haberin devamı için; https://www.kobi-efor.com.tr/haber/turkiye-krizi-firsata-donusturebilir-h11555.html

Sahadan Sesler: Elektronik Sporlar Panel ve Çalıştayı

Sektör Kampüste Programı’yla Kariyerine Bir Adım Önde Başla!

Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen 4. Bilim Saati Etkinliğimiz Dr. Öğretim Üyesi Özgül GÖK ÖZATAY'ın katılımı ile gerçekleşti.

Sudenur Aksoy’dan Avrupa Üçüncülüğü!

Fenerbahçe Üniversitesi Konsept Proje Alımı İhale İlanı