Türkiye Krizi Fırsata Dönüştürebilir

16 Mart 2021 Salı

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Özlem Özdemir, beyin göçünden negatif etkilenen ülkeler arasında ilk sıralarda yer alan Türkiye’nin; pandemi ile birlikte krizi fırsata dönüştürerek, beyin göçünü tersine çevirebileceğini söylüyor.

Haberin devamı için; https://www.kobi-efor.com.tr/haber/turkiye-krizi-firsata-donusturebilir-h11555.html

Sporcu Sağlığı ve Fizyoterapistin Önemi

65+ Fitness Söyleşisi

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhalesi