Türkiye Krizi Fırsata Dönüştürebilir

16 March 2021 Tuesday

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Özlem Özdemir, beyin göçünden negatif etkilenen ülkeler arasında ilk sıralarda yer alan Türkiye’nin; pandemi ile birlikte krizi fırsata dönüştürerek, beyin göçünü tersine çevirebileceğini söylüyor.

Haberin devamı için; https://www.kobi-efor.com.tr/haber/turkiye-krizi-firsata-donusturebilir-h11555.html

08 Nisan - 12 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen projede desteklenmeye hak kazandı.

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Florence Nightingale Müzesini Ziyaret Etti.

Eleştirel Düşünme ve Analiz Edebilme Etkinliği

01 Nisan - 05 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı