Sosyal Bilimlerde Covid-19 Çalışmaları Kongresi

11 May 2021 Tuesday

“Sosyal Bilimlerde Covid-19 Çalışmaları Kongresi”, Fenerbahçe Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nin ev sahipliğinde ve İKSAD (İktisadi ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü) desteğiyle yüz yüze ve/veya çevrimiçi olarak gerçekleşecektir.

Amaç sosyal bilimlerin çeşitli alanlarında, Covid-19 sonrası yaşanan değişikliklerden yola çıkılarak hazırlanan bildirilerin multidisipliner kongremizde sunulması ve tecrübeli akademisyenlerin ve araştırmacıların, genç akademisyen adaylarıyla bir araya gelerek fikir ve ürünlerini tartışabilecekleri bir ortamın yaratılmasıdır.

Kongre akademisyenlere, araştırmacılara, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine açıktır. Konferansın dili Türkçe’dir.

Kongre Çağrı Metni

Sahadan Sesler: Elektronik Sporlar Panel ve Çalıştayı

Sektör Kampüste Programı’yla Kariyerine Bir Adım Önde Başla!

Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen 4. Bilim Saati Etkinliğimiz Dr. Öğretim Üyesi Özgül GÖK ÖZATAY'ın katılımı ile gerçekleşti.

Sudenur Aksoy’dan Avrupa Üçüncülüğü!

Fenerbahçe Üniversitesi Konsept Proje Alımı İhale İlanı