Sosyal Bilimlerde Covid-19 Çalışmaları Kongresi

11 Mayıs 2021 Salı

“Sosyal Bilimlerde Covid-19 Çalışmaları Kongresi”, Fenerbahçe Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nin ev sahipliğinde ve İKSAD (İktisadi ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü) desteğiyle yüz yüze ve/veya çevrimiçi olarak gerçekleşecektir.

Amaç sosyal bilimlerin çeşitli alanlarında, Covid-19 sonrası yaşanan değişikliklerden yola çıkılarak hazırlanan bildirilerin multidisipliner kongremizde sunulması ve tecrübeli akademisyenlerin ve araştırmacıların, genç akademisyen adaylarıyla bir araya gelerek fikir ve ürünlerini tartışabilecekleri bir ortamın yaratılmasıdır.

Kongre akademisyenlere, araştırmacılara, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine açıktır. Konferansın dili Türkçe’dir.

Kongre Çağrı Metni

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Y. Koç ve Kulüp Yöneticilerinden Üniversitemize Ziyaret

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları

Doç. Dr. Gül DİKEÇ, Research Topic Editörlüğüne Davet Edildi