Sosyal Bilimlerde Covid-19 Çalışmaları Kongresi

11 May 2021 Tuesday

“Sosyal Bilimlerde Covid-19 Çalışmaları Kongresi”, Fenerbahçe Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nin ev sahipliğinde ve İKSAD (İktisadi ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü) desteğiyle yüz yüze ve/veya çevrimiçi olarak gerçekleşecektir.

Amaç sosyal bilimlerin çeşitli alanlarında, Covid-19 sonrası yaşanan değişikliklerden yola çıkılarak hazırlanan bildirilerin multidisipliner kongremizde sunulması ve tecrübeli akademisyenlerin ve araştırmacıların, genç akademisyen adaylarıyla bir araya gelerek fikir ve ürünlerini tartışabilecekleri bir ortamın yaratılmasıdır.

Kongre akademisyenlere, araştırmacılara, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine açıktır. Konferansın dili Türkçe’dir.

Kongre Çağrı Metni

08 Nisan - 12 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen projede desteklenmeye hak kazandı.

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Florence Nightingale Müzesini Ziyaret Etti.

Eleştirel Düşünme ve Analiz Edebilme Etkinliği

01 Nisan - 05 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı