2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Müsabaka Sonuçları

07 Haziran 2022 Salı

12-17 Mayıs 2022 tarihleri arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde düzenlenen Masa Tenisi Ünilig 1. Lig Finalleri’nde Ecem Babaoğlu, Gül Pembe Özkaya ve Sedanur Kaçar isimli öğrencilerimizin oluşturduğu Masa Tenisi takımımız takım müsabakalarında Türkiye Şampiyonu olarak birincilik kupası kazanmış ve Süper Lig’e yükselmeye hak kazanmıştır.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feride Önal’ın editörlüğünü yaptığı “Kamusal Alan Üzerine“ başlıklı kitap TMMOB Mimarlar Odası Bakırköy Temsilciliği tarafından yayınlandı.

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhalesi

Fenerbahçe Üniversitesi 2022-2023 Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Takvimi