2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Müsabaka Sonuçları

07 June 2022 Tuesday

12-17 Mayıs 2022 tarihleri arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde düzenlenen Masa Tenisi Ünilig 1. Lig Finalleri’nde Ecem Babaoğlu, Gül Pembe Özkaya ve Sedanur Kaçar isimli öğrencilerimizin oluşturduğu Masa Tenisi takımımız takım müsabakalarında Türkiye Şampiyonu olarak birincilik kupası kazanmış ve Süper Lig’e yükselmeye hak kazanmıştır.

08 Nisan - 12 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen projede desteklenmeye hak kazandı.

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Florence Nightingale Müzesini Ziyaret Etti.

Eleştirel Düşünme ve Analiz Edebilme Etkinliği

01 Nisan - 05 Nisan Radyo FBÜ Yayın Akışı